Juha-Pekka Airo on POMONA Consultingin partneri, johdon konsultti ja -kehittäjä.

Juha-Pekka on kokenut psykologi, konsultti ja kehittäjä. Hänellä on laaja-alainen kokemus käyttäytymistieteiden soveltamisesta: ura konsulttina, psykoterapeuttina (nimikesuojattu psykoterapeutti) ja psykologina työterveydessä, opettajana yliopistolla (Åbo Akademi), luennoitsijana, uravalmentajana ja kirjailijana (Oma Ura, Paras Ura, Talentum 2008).

Konsulttityössä Juha-Pekka uskoo paneutumisen ja sitoutumisen voimaan.  Hän pyrkii laatukeskeisesti psykologiaa soveltavaan ja eettiseen lähestymistapaan.  ”Hit-and-run” –konsultointi  ei ole osa POMONAa. Moniammatillisesta taustasta kumpuaa vahva toimialaosaaminen terveydenhuollosta, bioteknologiasta, Medical Devices – sektorista, kemian- ja lääketeollisuudesta sekä lisäksi logistiikasta ja merikuljetuksista.

Juha-Pekka on sertifioitunut WorkPlace Big Five –käyttäjä vuodesta 2015. Lisäksi hänellä on Psykologiliiton henkilöarvioinnin sertifikaatti ja NeuroLeadership-coaching koulutus.

Juha-Pekan Linkedin profiili löytyy osoitteessa https://www.linkedin.com/in/airo-juha-pekka-b1036618/

POMONA Consulting toimii valtakunnallisesti yhteistyössä eri paikkakunnilla ja eri osaamisalueilla työskentelevien kumppanien kanssa. Jos oma ammattitaitomme ei aivan osu yksiin tarpeenne kanssa, avustamme teitä löytämään juuri teille sopivan asiantuntijan.